Maggie’s on fire
Een foodtruck geschikt voor al uw feesten!

Bij ons te boeken!

  • Barista koffie
  • Biertap
  • Geluidsinstallatie
  • Koeling voor wijn & dranken
  • Oklahoma BBQ
  • Panini broodjes
  • Pizzaovens

FEEST

Maggie is de ideale dame voor uw bedrijfsfeest, buurtfeest of reünie. Met haar robuuste en stoere uitstraling zorgt zij voor een geweldige aanvulling op het decor van uw feest. Desgewenst kunnen wij ook de overige inrichting van uw feest verzorgen, van feesttent met statafels tot een complete inrichting met toiletten en generatoren.

Met Maggie op uw feest zorgt u voor een dynamische en “eye-catching” party catering met prachtige houtovens, een Oklahoma Smoker BBQ, barista koffie en een mooie barinstallatie. Ons enthousiaste catering team zorgt voor de juiste ondersteuning. Wij hebben ook een complete muziekinstallatie inclusief mengpaneel en boxen aan boord voor de juiste achtergrond, of DJ!
Zie ook www.party2rent.nl of www.restauranttropiqua.nl

TROUWERIJ

Met Maggie maak je van je trouwfeest een trendy feest! Foodtrucks zijn de trend in partycatering en met onze rode dame haal je de absolute top naar je feest. Wij adviseren graag over onze mogelijkheden voor het bereiden van heerlijke gerechten in onze hout gestookte ovens en Oklahoma Smoker BBQ. Wij zorgen voor de juiste ambiance voor jou en je gasten.

Samen eten, beleven en genieten van je huwelijksdag! Ons enthousiaste catering team zorgt daarbij voor juiste ondersteuning. Desgewenst kunnen wij ook de overige inrichting van uw feest verzorgen, van feesttent met statafels tot een complete inrichting. Zie ook www.party2rent.nl of www.restauranttropiqua.nl

EVENEMENT

Foodtrucks zijn niet meer weg te denken op een evenement. Met Maggie’s zorg je voor een eye-catching en trendy catering punt op je evenement. Wij bieden voldoende capaciteit voor grote groepen en zorgen voor een smaakvol en gezonder alternatief dan de traditionele frituurpannen.

Met Maggie plaats je een all-in foodtruck op je feest met prachtige houtovens, een Oklahoma Smoker BBQ trailer, barista koffie en een barinstallatie. Wij overleggen graag over de mogelijkheden voor je evenement. Ons team heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van grote feesten, festivals en evenementen, zie ons aanbod op www.party2rent.nl of www.restauranttropiqua.nl

WIL JE OOK EEN FOODTRUCK BOEKEN?

Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

© copyright 2012 – 2017 | Bijlholt Communicatie